Visie & missie

Ik, Jessica Boden, bied sinds januari 2013 groepsfitnesslessen aan in Hellouw. De sportlessen zijn in Hellouw en Herwijnen gestart vanuit mijn enthousiasme voor het dans fitness programma Zumba® Fitness. Sinds 2011 ben ik gestart met het geven van sportlessen op verschillende sportscholen en sinds januari 2013 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam JeZz-Dance. Sinds maart 2014 worden er alleen nog maar lessen in het dorpshuis in Hellouw aangeboden. Vanaf het moment dat JeZz-Dance gestart is zijn er het eerste half jaar alleen volwassen lessen gegeven, en daarna zijn de lessen sinds september 2013 uitgebreid met Zumba® Kids jr. en Zumba® Kids lessen, Zumba® Toning en Zumba® Gold.

Door de jaren heen heb ik van veel bewoners uit de omgeving vaak vernomen dat er meer behoefte is dan aan dit programma, Zumba® Fitness. Nadat ik in 2017 een groot online onderzoek deed onder de inwoners uit deze omgeving Herwijnen – Hellouw – Haafen – Tuil – Waardenburg is gebleken dat er daadwerkelijk meer behoefte is aan niet alleen meer Zumba® lessen, maar ook andere groepslessen en meer dagen in de week. Dit is mijn motivatie om wat te doen aan de leefbaarheid van de omgeving.

Visie

De deelnemer van JeZz-Dance staat centraal en mijn doel is dat de deelnemer na elke les het gevoel heeft gehad tijd te hebben genomen voor zichzelf, het leuk gehad heeft en het gevoel heeft gewerkt te hebben aan bijvoorbeeld conditie of andere vlakken waarop een groepsfitnessles zijn focus op legt. Veiligheid staat bij mij voorop door de gediplomeerde instructeurs die opgeleid zijn of trainingen hebben gevolgd in hun eigen vakgebied en daarnaast een erkende AED & EHBO training hebben gevolgd. Daarnaast is laagdrempelig, gemoedelijk en geen klassieke sportschool het belangrijkste.

Missie

Het voornaamste doel van het aanbieden van de sportlessen met JeZz-Dance is om iedere deelnemer zich thuis te laten voelen tijdens een les in zijn eigen omgeving. Laagdrempelig en met een fun factor. De deelnemer krijgt het gevoel niet ver van huis te hoeven gaan doordat de lessen in zijn/haar omgeving aangeboden worden en krijgt het gevoel even een uurtje de deur uit te zijn geweest en lekker gesport te hebben. Sporten moet leuk zijn en dat gevoel en die mogelijkheid wil ik creëren.

Toekomst

Ik verken mij graag op vlakken van de Les Mills programma’s, House of Workouts programma’s, ClubJoy programma’s, Zumba Fitness programma’s en lessen zoals bijvoorbeeld Pilates, Bootcamp, BBB, Steps, Aerobics, Yoga, etc. Heb je interesse in deze lessen? Laat het ons dan weten. Ben je zelf instructeur en wil je samen met mij kijken hoe ik met jouw profiel invulling kan geven aan de uitbreiding van de groepslessen? Lees dan hier meer over. Heb je nog vragen over het bovengenoemde? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of via 06 18 320 588.