Sterk & Fit in dorpshuis Tuil

Sterk & Fit

Wil je in beweging komen en gewoon een makkelijke aerobics les hiervoor volgen? Dan is Sterk & Fit wat voor jou.

Sterk & Fit is een een low impact aerobics les waarbij je oefeningen doet voor je buik, billen en benen. Sterk & Fit brengt je lichaam in vorm en verbetert je conditie. Deze les wordt opgebouwd vanuit de aerobics basis en halverwege aangevuld met speciale oefeningen voor het boven- en onderlichaam. Je maakt hierbij soms gebruik van o.a. en banden van elastiek, weerstandsbanden en tubes. De opzwepende muziek helpt je om de les vol te houden.

De les

De Sterk & Fit les bestaat onder andere uit aerobics oefeningen en lichte krachtoefeningen met materialen. Bij een warming-up en tussendoor wordt er een simpele vorm van aerobics gegeven om je hartslag te verhogen. Met simpele oefeningen die je stuk voor stuk opbouwt. Uiteindelijk bouw je zo een aantal oefeningen op die je aan het einde achter elkaar en makkelijk uit kan voeren.

Naast de aerobics oefeningen worden er ook oefeningen gedaan met een weerstandsband en tubes (zie afbeelding hiernaast hoe dit eruit ziet). Wij hebben hiervoor verschillende zwaartes dus iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Hiermee wordt de les afgewisseld en doe je oefeningen voor je buik, billen en benen.

Voor wie is deze les?

Leeftijd maakt geen verschil, in geen een van mijn lessen. Deze les is makkelijk te volgen voor beginners en zwaarder te maken voor gevorderden dus voor iedereen geschikt. Deze les is dus niet perse alleen geschikt voor een wat oudere doelgroep, maar ook zeker ook als je jonger bent dan senior ;-). Wil je bijvoorbeeld sterker worden in je armen en benen, dan is deze les perfect voor jou.

Wil je een Sterk & Fit les uitproberen? Meld je hieronder aan.

Aanmelden gratis proefles

Deze les wordt op dit moment niet aangeboden. Heb je interesse in deze les? Vul dan hieronder het formulier in en ik ga kijken of ik deze les dan weer kan oppakken.