Over de instructeurs

Jessica Boden

Jessica is 29 en woont samen. In 2010 kwam ze bij een vriendin haar Zumba® Fitness lessen terecht die zij in Spijkenisse gaf en volgde een half jaar bij haar wekelijks een les (of 2). Omdat Jessica zo enthousiast werd van Zumba® Fitness, besloot ze in januari 2011 de B1 training te doen en is ze sinds dat moment gecertificeerd instructrice. Daarna volgde zij ook de instructeurstrainingen van Zumba® Fitness zoals B2 (Flamenco, Belly-dance, Samba en Tango), Zumba® Toning, Zumba® Gold, Zumba® Kids, Pro Skills en STRONG.

Jessica heeft ingevallen en lessen gegeven op verschillende sportscholen, zoals Capelle a/d IJssel, Drunen, Asperen (3mnd), Leerdam, Beesd, Rosmalen, Den Bosch, Gorinchem, Meteren en in Zaltbommel. Sinds januari 2013 is Jessica voor zichzelf begonnen onder de naam JeZz-Dance en organiseert lessen in Hellouw en omstreken.

Jessica verzorgt de STRONG lessen, de XCORE Workout en de Zumba® Fitness lessen bij JeZz-Dance. Jessica geeft de Zumba Fitness lessen zoals ze bedoeld zijn, er komen dus soms alle dansstijlen aan te pas zoals Samba, Flamenco, Salsa, Merengue, Bollywood, Belly-Dance, Quebradita, Reggaeton, Soca, Calypso, Cumbia en Bhangra.

Tinja van Zanten

Tinja is 36, woont samen en heeft 3 kinderen. Ze is al 8 jaar, als het niet langer is, actief als XCORE instructeur en doet dat tot op de dag van vandaag nog met heel veel plezier en lol. Nadat ze een aantal jaar geleden verhuisde vanuit Elst naar Leerdam, is ze ook lessen gaan geven in Piloxing SSP, Piloxing Knock-out, BBB, aerobics, baby bootcamp, Jumping fitness,Steps & shape en Club power Hi/Lo. Ze vind het heerlijk om eenenergieke les te geven en de deelnemers het naar hun zin te maken. Tinja is naast de sportlessen die ze geeft ook trotse eigenaresse van een grand café en een café in Leerdam.

Tinja verzorgt voor JeZz-Dance de XCORE Workout, Piloxing® SSP en Fit & Shape lessen. Ze liet vanaf het begin weten: “Ik heb super veel zin om te beginnen bij JeZz-Dance en vind het een eer dat ik dit mag uitbreiden met Piloxing. Deze intense maar super effectieve les geeft je zoveel energie! Ik zie dit als een nieuwe uitdaging waar ik mijn energie en enthousiasme in kwijt kan.”

 

Minggus Kipuw

Minggus Kipuw is 36 en performance trainer. Sport en fysieke fitheid lopen als een rode draad door zijn leven. Als performance trainer helpt hij mensen om fit te worden en te blijven. Dat doet hij door samen met de deelnemer de juiste combinatie te vinden van kracht, conditie, voeding en hormonale balans.

Sinds zijn jeugd heeft hij een passie voor sport, fitness en een gezonde lifestyle. Deze passie in combinatie met gedrevenheid en doorzettingsvermogen heeft ertoe geleid dat hij in zijn jeugd viervoudig Nederlands kampioen taekwondo is geweest en zilver heeft behaald op de EK. Tijdens zijn carrière bij de lucht en landmacht is hij erachter gekomen dat hij op een sociale wijze zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen kan overbrengen op anderen. Dit in combinatie met mijn behoefte om mensen te helpen heeft ertoe geleid dat hij sinds 2014 zijn droom is gevolgd en fulltime werkzaam is geworden als fitnesstrainer.

Minggus heeft een breed scala aan fitness- en gezondheidsopleidingen gedaan zoals AALO level 1 en 2, Groepsdocent Less Mills GRIT strength /cardio-instructor, Overload Sled instructor, Overload T.O.P.  A en B Trainer, Personal hormonal profiler (PHP) en Bootcamp instructor. Hij zegt: “Door mijn persoonlijke achtergrond en ervaring ben ik in staat om op het gebied van kracht, conditie, voeding en hormonale balans voor elke deelnemer unieke keuzes te maken die leiden tot het beste resultaat.”

Minggus verzorgt voor JeZz-Dance de Bootcamp lessen.

 

Kelly van Horssen

Kelly is 24 jaar komt uit Waardenburg. Ze is een erg fanatieke sporter en vind dan ook veel verschillende sporten leuk. Kelly danst al praktisch haar hele leven en doet daarnaast o.a. aan spinning en XCORE. Ze is blij dat zij haar enthousiasme voor deze groepsles over kan gaan dragen aan deelnemers en samen met hen kan gaan knallen. Kelly werk naast de XCORE lessen bij een reisorganisatie waar zij haar andere passie, reizen, elke dag mag uitoefenen.

“Ik ben blij dat ik mijn passie voor sport met jullie mag gaan delen en een feestje kan gaan maken van de XCORE lessen (met veel fun, hard werken en… lekker veel ZWETEN).”

Kelly verzorgt de XCORE  en  STRONG lessen voor JeZz-Dance. Ze liet vanaf het begin weten: “Ik heb daar super veel zin in!”

 

Mirjam de Keizer

Mirjam is 36 jaar en woont in Haaften. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Vanaf jongs af aan loopt sporten als een rode draad door haar leven. Turnen en jazzballet is waar het allemaal mee begon. Ze is erg fanatiek en vind veel sporten leuk om te doen. O.a. Piloxing, bootcamp en natuurlijk Zumba!

Op vakantie een paar jaar geleden kwam ze in aanraking met Zumba Fitness. Daar was ze gelijk weg van.
Dus toen ze hoorde dat Jessica Zumba gaf, was een proefles zo gepland.

Na een aantal jaar actief meegedaan te hebben aan de lessen, gaat ze nu een stapje verder en gaat ze lesgeven. De instructeurstraining voor Zumba Fitness is al in the pocket. Ze heeft er erg veel zin in en wil er graag een gezellige les van maken, waar iedereen zo mee kan doen.

Mirjan verzorgt vanaf september 2019 de Zumba® Fitness lessen.