Laatste nieuws, reviews en blogs!

Pilot XCORE ochtendles in Tuil

Op 3 en 10 april heb ik om 09:00 uur in Dorpshuis Tuil als pilot 2 ochtendlessen gepland om te kijken of het fijn is om een ochtendles XCORE op het rooster te hebben. Mocht je interesse hebben om mee te doen, dan kan dit!

Wat is het?
Een XCORE® Workout is een groepsles van 45 minuten op muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-Trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-Trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen. Daarnaast zal er ook tijdens de training gebruik worden gemaakt van een yogamat waarmee een aantal grondoefeningen worden gedaan i.c.m. de XCO-Trainer®.

Resultaat
Met de XCORE® Workout werk je aan een beter uithoudingsvermogen, superstrakke buikspieren, een sterke onderrug, een mooier gevormd lichaam, afname blessuregevoeligheid, afname vetpercentage en toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten en in het dagelijks leven.

Hoe kan je meedoen?
Heb je nog nooit een les bij mij gevolgd of wil je iemand meenemen die XCORE wil proberen, dan mag je een gratis proefles mee komen doen. Stuur mij hiervoor dan even een mailtje / bel / whatsapp: jessica@jezz-dance.nl of 06-18320588
–Of meld je aan via de volgende link en kies zelf de datum voor de proefles: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/1311

Sport je al bij mij? Dan kan je je ook aanmelden via de Fitmanager app. Je kan gewoon meedoen met je rittenkaart of abonnement.

Sportieveling aan het woord: Doreen

Doreen

Mijn naam is Doreen en sport sinds een half jaar bij Jessica en haar lessen. Ik volgde tot nu toe altijd XCORE maar wil nu ook andere lessen gaan proberen.

Ik was altijd graag actief bezig. Ik zit ieder dag 9 uur op kantoor plus reistijd in de auto. Daarna wil ik even mijn energie kwijt. Ook wil ik graag fit en gezond blijven. Om mijn motivatie hoog te houden moet er afwisseling in mijn trainingsprogramma zijn en die vind ik bij de lessen van Jessica. Ik woon ook nog niet heel lang in Nederland en wil graag mensen leren kennen, waarvoor een groepsles een goede keuze is.

Ik ben gestart met het doel om met plezier actief bezig te zijn en fit te blijven en tegelijkertijd mensen in de omgeving te leren kennen. De instructeurs dagen mij en de andere deelnemers in de lessen uit om niet te stoppen en door te gaan, en zorgen voor een gezellige sfeer en interactie van de deelnemers voor en na de cursus. Ik koos voor Jessica en haar lessen omdat ik geen vast abonnement wil en ik vind de sfeer op sportscholen niet leuk. En omdat Jessica geen sportschool is voelt het kleiner en persoonlijker. Daardoor kun je al je vragen en wensen altijd kwijt en voelt de begeleiding altijd goed.

Ik vind de lessen bij Jessica een hele fijne plek om te sporten. Ga het gewoon proberen! Als je het nooit hebt gedaan weet je gewoon niet wat je mist of niet. Er zijn verschillende lessen, er is zeker ook iets voor jou daarbij. Je hebt een steeds breder aanbod aan lessen, welke op voor mij goede tijdstippen worden aangeboden. De instructeurs zijn motiverend en de locaties prima. Ik ben heel tevreden en kan het jou aanraden.

Wil je ook een proefles voor 1 of meerdere lessen volgen? Vraag deze dan aan via de proeflespagina.

Sportieveling aan het woord: Iris

Iris

Mijn naam is Iris, 43 en ik woon in Hellouw. Ik sport sinds september 2017 bij Jessica. Ik volg op dit moment de lessen XCORE, Zumba Fitness, STRONG by Zumba én Piloxing.

Sporten zie ik als noodzakelijk kwaad naast het Bourgondisch leven dat ik leid… eigenlijk zit ik liever op de bank met een glas wijn. Maar als je terecht komt op een plek waar je kan sporten, waar het gezellig is, waar je gemotiveerd wordt en waar het niets uitmaakt hoe je eruit ziet, dan voel ik mij gemotiveerd!

Ik sport bij Jessica omdat ik het lekker laagdrempelig vind, en het is in de buurt! Voordat ik startte had ik als doel dat ik fitter en slanker wilde worden. Ik heb als doel 2x per week sporten gesteld. En dit haal ik doordat er een leuk wisselend aanbod van groepslessen is. Dan blijft sporten leuk en is het gevarieerd. Ik merk ook dat de verschillende groepslessen ook verschillende spiergroepen stimuleren dus eenzijdig is het nooit! Ik vind het prettig om wisselende instructeurs te hebben, gewoon omdat het afwisselt.

Ik merk sinds dat ik gestart ben met de lessen bij Jessica dat ik strakker geworden ben en meer kracht heb in mijn spieren. Dat stimuleert enorm! Ik merk ook dat het bijna geen moeite kost om te gaan. Het is in de buurt en ik ken er steeds meer mensen. Naast dat we allemaal komen om serieus te sporten is het ook gezellig.

Mijn tip voor jou?

Als je op zoek bent naar groepslessen in de buurt met variatie in het lesprogramma dan ben je bij Jessica op het juiste adres. Er is geen excuus meer om niet te sporten! Met strippenkaart of abonnement kun je altijd iets vinden wat bij je past. Ik als ‘niet sporter’ ben ik zelfs zó enthousiast geraakt dat ik inmiddels gemiddeld 4 x per week sport. Wie doet er met me mee? Gewoon komen! Geen excuus meer.. het is echt leuk!

Wil je ook een les proberen? Kom dan een gratis proefles meedoen: Klik hier om je aan te melden.