Laatste nieuws, reviews en blogs!

Sportieveling aan het woord: Iris

Iris

Mijn naam is Iris, 43 en ik woon in Hellouw. Ik sport sinds september 2017 bij Jessica. Ik volg op dit moment de lessen XCORE, Zumba Fitness, STRONG by Zumba én Piloxing.

Sporten zie ik als noodzakelijk kwaad naast het Bourgondisch leven dat ik leid… eigenlijk zit ik liever op de bank met een glas wijn. Maar als je terecht komt op een plek waar je kan sporten, waar het gezellig is, waar je gemotiveerd wordt en waar het niets uitmaakt hoe je eruit ziet, dan voel ik mij gemotiveerd!

Ik sport bij Jessica omdat ik het lekker laagdrempelig vind, en het is in de buurt! Voordat ik startte had ik als doel dat ik fitter en slanker wilde worden. Ik heb als doel 2x per week sporten gesteld. En dit haal ik doordat er een leuk wisselend aanbod van groepslessen is. Dan blijft sporten leuk en is het gevarieerd. Ik merk ook dat de verschillende groepslessen ook verschillende spiergroepen stimuleren dus eenzijdig is het nooit! Ik vind het prettig om wisselende instructeurs te hebben, gewoon omdat het afwisselt.

Ik merk sinds dat ik gestart ben met de lessen bij Jessica dat ik strakker geworden ben en meer kracht heb in mijn spieren. Dat stimuleert enorm! Ik merk ook dat het bijna geen moeite kost om te gaan. Het is in de buurt en ik ken er steeds meer mensen. Naast dat we allemaal komen om serieus te sporten is het ook gezellig.

Mijn tip voor jou?

Als je op zoek bent naar groepslessen in de buurt met variatie in het lesprogramma dan ben je bij Jessica op het juiste adres. Er is geen excuus meer om niet te sporten! Met strippenkaart of abonnement kun je altijd iets vinden wat bij je past. Ik als ‘niet sporter’ ben ik zelfs zó enthousiast geraakt dat ik inmiddels gemiddeld 4 x per week sport. Wie doet er met me mee? Gewoon komen! Geen excuus meer.. het is echt leuk!

Wil je ook een les proberen? Kom dan een gratis proefles meedoen: Klik hier om je aan te melden.

Vanaf maart 2019: Bootcamp in Waardenburg

Vanaf eind maart komt Bootcamp op het rooster en exclusief voor vaste deelnemers is er op woensdag 20 maart een extra Bootcamp les EXCLUSIEF voor jou als bestaande deelnemer van JeZz-Dance, jij mag deze les als eerst uitproberen.

Naast de exclusieve les voor vaste deelnemers zijn er ook nog 3 andere data gepland, 27 maart, 3 april en 10 april. Hiervoor kan je je NU aanmelden.

Hou je van een uitdaging, en ben je niet bang om moe te worden? En wil je meedoen met 1 of meerdere data? Er is voor alle data plek voor 15 deelnemers en VOL=VOL. Lees onderaan hoe je je aan kan melden.

WAT IS BOOTCAMP?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht, onder professionele begeleiding van een instructeur. Het doel is om in de buitenlucht sterk, fit en vitaal te worden door oa HIIT training, kracht en circuit training te combineren in 1 uur durende bootcamples.

VOOR WIE?
De les is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net pas bent begonnen met sporten of dat je al een gevorderde sporter bent. Iedereen kan op zijn eigen tempo en op eigen niveau meedoen aan deze les. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, de les is voor jong en oud!

RESULTAAT

  • De bootcamp instructeur zorgt voor leuke oefeningen en de juiste technieken tijdens een les.
  • Ook zal hij ondersteuning bieden bij de uitvoering, het voorkomen van blessures en zelfs ervoor zorgen dat jouw motivatie hoog blijft.
  • Je zult al gauw merken hoe jouw lichaam fitter en sterker zal worden door de bootcamplessen.
  • Je valt makkelijker af en krijgt een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

DATA EN TIJDEN
27 maart, 3 april, 10 april om 20:15 uur en op 20 maart om 20:15 uur voor vaste deelnemers.

LOCATIE
Zorgboerderij Heidewaard, Heideweg 12, Waardenburg

KOSTEN
€9,- per les. 3 lessen voor de prijs van 2.
* Ben je vaste deelnemers dan kan je gewoon deelnemen met je rittenkaart of abonnement. Degenen die een rittenkaart hebben en 3 lessen minimaal meedoen, krijgen na afloop 1 strip terug.

AANMELDEN
https://www.jezz-dance.nl/bootcamp
of via de Fitmanager app als je al deelnemer bent bij mij
* Via Kalender > Klik op het plusje > Zoek naar de data eind maart/begin april

Nieuw in het team: Kelly

Met veel trots mag ik jullie hierbij Kelly voorstellen. Kelly gaat vanaf januari 2019 de XCORE lessen op maandag verzorgen! Afgelopen maandag is ze al voorgesteld aan de deelnemers in de les. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Kelly van Horssen

Ik ben Kelly, ik ben 24 jaar en ik kom uit Waardenburg. Ik ben een erg fanatieke sporter en ik vind dan ook veel verschillende sporten leuk. Ik dans al praktisch mijn hele leven en doe daarnaast o.a. aan spinning en XCORE. Vanaf januari ga ik de XCORE lessen verzorgen voor JeZz-Dance en daar heb ik super veel zin in! Ik ben blij dat ik mijn enthousiasme voor deze groepsles over kan gaan dragen en samen met jullie kan gaan knallen! Ik werk daarnaast bij een reisorganisatie waar ik mijn andere passie, reizen, elke dag mag uitoefenen.

Ik ben blij dat ik mijn passie voor sport met jullie mag gaan delen en een feestje kan gaan maken van de XCORE lessen (met veel fun, hard werken en… lekker veel ZWETEN).

Tot ziens in de lessen!