Laatste nieuws, reviews en blogs!

Deelnemer aan het woord: Dunja

DunjaMijn naam is Dunja Fluijt, ik ben 39 jaar en ik woon in Tuil. Sinds april 2019 volg ik de bootcamp lessen bij Jessica.

Ik sport omdat ik graag weer fit wil zijn en strakker in mijn vel wil komen. Dat doe ik voornamelijk door te gaan hardlopen. Het hardlopen is echt een moment voor mezelf geworden en geeft me altijd weer een boost. Ik geniet ook van de vooruitgang die ik boek.

De bootcamp is voor mij een mooie aanvulling op het hardlopen. Deze lessen bieden veel variatie en daarmee kan ik verschillende spiergroepen versterken. Minggus helpt me om mijn grenzen te verleggen en dat motiveert enorm. Maar uiteindelijk daag ik mezelf natuurlijk zelf het meeste uit!

Ik sport bij Jessica omdat de lessen hier in het dorp worden gegeven en het dus lekker dicht bij huis is. Wat ook fijn is, is dat je altijd eerst een proefles mag volgen. Zo kun je eerst kijken of het iets voor je is en dan besluiten of je een strippenkaart of abonnement wilt aanschaffen. Er wordt gebruikgemaakt van de app Fitmanager, wat ik ook erg prettig vindt. Zo kun je je aan- of afmelden voor de les en hierin kun je ook altijd het rooster terugvinden.

Ik vind de bootcamp echt een aanrader voor iedereen! Het is heerlijk om buiten te sporten en je kan het altijd op je eigen niveau doen. Zo maak je je eigen progressie.

Wil je ook een bootcamp les proberen? Kom dan meedoen! Je kunt een gratis proefles volgen: Klik hier om je aan te melden.

De bootcamplessen gaan in de winter door, maar dan wel binnen. De indoor bootcamplessen zullen vanaf 5 november (of eventueel eerder, afhankelijk van het weer) op dinsdagavond om 19:30 uur in het dorpshuis in Hellouw plaatsvinden.

 

Deelnemer aan het woord: Mirjam de Ruiter

BootcampMijn naam is Mirjam de Ruiter, ik ben 39 jaar en woon in Geldermalsen.
Ik sport sinds half juni 2019 bij Jessica, waar ik met veel plezier de Bootcamp lessen volg.

Ik ben gaan sporten omdat ik graag fitter wilde worden en dit ook wil blijven. Ik ben onlangs tien kilo afgevallen en ik merkte dat er steeds stiekem weer wat bij kwam. Ik wil heel graag nog een paar kilo kwijt, maar daarnaast ik wil ook gewoon fitter zijn.
Sporten zie ik ook als tijd voor mezelf: even een uurtje knallen en verder nergens aan denken.

Ik heb een tijdje aan hardlopen gedaan, maar ik merk dat het niet zo mijn ding is.
Bij een les Bootcamp word je gestimuleerd om door te zetten en waardoor je steeds een stapje verder gaat. Je wordt uitgedaagd!

De bootcamp lessen zijn precies wat ik zocht. Het is een actieve manier van gevarieerd sporten en dat ook nog in de buitenlucht! Minggus, de instructeur, kijkt naar wat je kunt en motiveert je om steeds een stapje verder te gaan. Hierbij wordt goed gekeken naar ieder individu. Lukt een oefening (nog) niet, dan wordt er een alternatieve oefening voorgesteld. Minggus is erg gedreven en enthousiast.

Bij slecht weer is er een alternatieve locatie beschikbaar, zodat de les toch door kan gaan. Kan hij een keer geen les geven, dan valt Jessica zelf in of wordt er gezocht naar een andere passende oplossing. Dit allemaal in overleg met de groep via de groepsapp.

Via de app Fitmanager kan je een strippenkaart kopen waarmee de lessen betaald worden (allemaal automatisch). Ook staan hier de lessen in genoteerd waarvoor je bent aangemeld en kan je je eventueel afmelden. Dit werkt erg prettig.

Kortom, ik vind het een fijne sportomgeving met ervaren en motiverende instructeurs.
Ik wil anderen aanraden om het ook gewoon te gaan doen! Het sporten bij Jessica is laagdrempelig, er heerst een goede sfeer en je krijgt goede begeleiding.

Wil je ook een Bootcamp les proberen? Kom dan meedoen! Je kunt een gratis proefles volgen: Klik hier om je aan te melden.

Nieuw: Introducé-bonus!

Ik ben erg blij met jou als (nieuwe) vaste deelnemer die bij mij sport en daarom ga ik vanaf maandag 19 augustus iets nieuws toevoegen aan de lessen: ‘Introducé-bonus’.

 

Het werkt zo:introduce-bonus

  1. Jij sport al bij mij of jij bent een nieuwe deelnemer.
  2. Jij neemt een introducé mee die nog niet bij mij sport.
  3. Als jouw introducé ook lessen koopt, dan krijgen jullie allebei de introducé-bonus.

Je kunt allebei kiezen uit:

  • 1 maand gratis sporten (t.w.v. 49 euro) bovenop je abonnement om onbeperkt mee te kunnen sporten, of
  • 5 strippen gratis (t.w.v. 45 euro) bovenop de rittenkaart die je aanschaft of al hebt, waarmee je alle lessen kan volgen.


De Introducé-bonus is niet geldig op eerder aangebrachte deelnemers vóór 19 augustus 2019.

Ik ben heel benieuwd wie jij mee wil nemen naar de lessen!