Les locaties

De lessen van JeZz-Dance worden gegeven op de onderstaande locatie(s). Voor het lessenrooster ga je naar de ROOSTER-pagina.

Locatie Hellouw:

Dorpshuis de Biskamp – Hellouw (foto)

De Morgen 1
4174 GW Hellouw
www.debiskamp.nl

Wanneer je met je gezicht recht voor het gebouw staat zie je rechts het logo ‘De Biskamp’ in grijze letters. De ingang van de zaal die wij gebruiken is de deur(en) onder het grijze logo, rechts van het gebouw.

Parkeren: Je kan voor de deur of naast het dorpshuis parkeren in de parkeervakken.

Locatie Tuil

Foto: vanwilligen.nl

Dorpshuis Tuil

Sint Antoniestraat 5
4176 BH Tuil

De lessen worden gegeven in het dorpshuis in Tuil, het dorpshuis naast de kerk in Tuil. De ingang is te vinden door onderaan de dijk het grintpad op te lopen en richting de kerk via het steegje te lopen. De ingang is bij de eerste deuren rechts.

Parkeren: Op het grintpad voor het steegje.

Locaties Waardenburg:

Sporthal/Gymzaal Waardenburg – Waardenburg (foto)

De Koeldert 28
4181 BA Waardenburg

De sporthal zit in hetzelfde pad als het dorpshuis De Koeldert. Als je het pad oprijd is aan het einde het dorpshuis en rechts aan het einde de sporthal. De ingang die wij gebruiken heeft 2 blauwe deur(en).

Parkeren: Je kan voor de deur / naast het dorpshuis parkeren in de parkeervakken.

Zorgboerderij Heidewaard – Waardenburg (foto)

Heideweg 12
4181PK Waardenburg

Zorgboerderij Heidewaard is een maatschappelijke boerderij met ook eigen grasvelden. De lessen van JeZz-Dance worden aangeboden op het voetbalveldje. Wanneer je vanaf de straat voor het gebouw staat is het grasveld waar wij gebruik van maken links voor het gebouw te vinden (met de voetbaldoelen). Te herkennen aan de foto hiernaast.

Parkeren: Als je het pad oprijd kan je op de parkeervakken terrein parkeren.

Locatie Haaften:

Oude bibliotheek – Kulturhus Haaften / Burcht van Haeften (foto)

Vredeplein 1
4175 HA Haaften
www.kulturhushaaften.nl

De lessen worden gegeven in de oude bibliotheek in het Kulturhus Haaften. Wanneer je binnenkomt is het de zaal meteen aan je linkerhand.

Gebruik je een navigatiesysteem om het Kulturhus te bereiken? Vul dan; Bernhardstraat 19, 4175 ED Haaften, in als bestemming.

Parkeren: Het parkeerterrein en entree van het Kulturhus ligt voor het gebouw.