Kledingadvies & benodigdheden

Kleding

Het is vooral in je eigen belang dat je lekker zittende kleding draagt tijdens het sporten. Je kunt gewone sportkleding aantrekken. Alles waar je je comfortabel in voelt en iets waar je lichaam in kan ‘luchten’ zodat je het niet te snel warm krijgt.

Schoenen

De schoenen zijn erg belangrijk, kies daarom voor (sport)schoenen met een goede demping.

Advies Zumba Fitness

Hardloopschoenen zijn voor een Zumba Fitness les ongeschikt vanwege het profiel en omdat ze zijn gemaakt voor voorwaartse beweging. Kies daarom voor bijvoorbeeld aerobic-schoenen of dans-sneakers. Wanneer je serieus op zoek bent naar goede schoenen, kijk eens aan de onderkant van een schoen of er een rondje/draaipunt op zit, deze dansen het fijnst tijdens Zumba® lessen.

Advies voor XCORE Work-out, Piloxing & STRONG

Voor de XCORE Work-out, Piloxing & STRONG kan je gebruik maken van normale sportschoenen zoals hardloopschoenen en die een demping hebben, voor als er af en toe een sprong in een bepaalde oefening van een les zit.

Yogamat / handdoek

Voor het volgen van een XCORE Workout, Piloxing en STRONG lessen is het aan te raden om een yogamat of handdoek mee te nemen. Deze zal je nodig hebben tijdens een van grondoefeningen tijdens deze lessen. Tijdens een proefles kan je een yogamat lenen. Reserveer deze van te voren, er is maar 1 mat beschikbaar.

Samengevat en wat nog meer?

  • Neem je schoenen mee, trek ze pas aan als je op de lokatie aanwezig bent! Zorg er dus voor dat je binnensportschoenen hebt!
  • Een handdoek voor als je veel transpireert.
  • Water, water, water! Je zult het absoluut nodig hebben!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.